1. SMK
  2. /
  3. Köpa
  4. /
  5. Att köpa bil

Trygghet är att köpa en bil från oss!

 

Svenska Motorkompaniet är helt märkesoberoende och vi har under åren sålt bilar från nästan samtliga biltillverkare. Våra anställda besitter en gedigen kunskap om de flesta bilmodeller på marknaden idag och kan ge råd kring vad du bör tänka på vid val av bil.

Kom ner till oss så fort du får säljtankar för din bil. Ju fortare du lämnar in din bil till oss desto snabbare kommer den ut på nätet och blir säljbar. Vi gör en värdering och testar din bil helt utan kostnad. Därefter tvättas den och läggs ut på nätet. När bilen är såld kontaktar vi dig och du har dina pengar på ditt konto inom 5 bankdagar. Enkelt, tryggt och smidigt!

Vänder du dig till oss för att sälja din bil har du möjlighet att ta del av vår långa erfarenhet. Oavsett vilken situation eller fas i livet som du befinner dig i så hjälper vi dig, precis som vi hjälpt de tusentals nöjda kunder vi haft sedan starten för 18 år sedan.Vi strävar efter att göra det så enkelt och tryggt för dig som bilägare att sälja din bil via oss både som privatperson och företagare. Enkelt, tryggt och smidigt!

Vi erbjuder även försäljningsuppdrag på företagsbilar, transportbilar, motorcyklar och släp samt andra fordon till optimerade finansieringsupplägg och garantier. Vi utför även underhåll, service och reparationer via vår stora Mekonomen-verkstad. När det är dags att sälja din bil lämnar du in din bil till oss så säljer vi den åt dig. Enkelt, tryggt och smidigt.