1. SMK
  2. /
  3. Förmedling
Bilnycklar överlämnas.

Förmedling – vi säljer bilen åt dig!

Det finns många fördelar med att låta oss sälja din bil i Stockholm åt dig genom bilförmedling.

Du kan tjäna mellan 10 000–30 000kr mer än vid ett vanligt inbyte genom att använda tjänsten Vi säljer bilen åt dig!

Vi tar hand om alla intressenter som i lugn och ro kan titta och undersöka din bil. Vi besvarar eventuella frågor och funderingar kring din bil genom underlag från dig som ägare. Genom vår långa erfarenhet och att vi har tillgång till flertalet databaser leder vi intressenterna i processen när vi ska sälja bil i Stockholm. Du slipper även en prisdiskussion med intressenterna, vilket är en uppskattad del av tjänsten.

Vi erbjuder finansiering till våra kunder och diskuterar fram en lösning på bilar i eventuellt inbyte, vilket resulterar i snabbare avslut än när du säljer din bil i Stockholm privat. Läs mer under Finansiering.

Vi erbjuder garantier och har tagit fram en AutoConcept-garanti, vilket våra köpande kunder uppskattar och som inte kan tecknas när du ska köpa eller sälja bil i Stockholm privat. Läs mer under Garantier.

Du slipper administrera och lägga ut annonser, vara telefonvakt, boka tider med okända spekulanter som ibland inte dyker upp eller ska pruta på försäljningspriset.

Vi har en stor kundkrets. Vårt gedigna och breda kontaktnät är väl inarbetat under många år och kundkretsen är stor, varför våra kunder återkommer till oss år efter år för att sälja bil i Stockholm. Både som nöjda köpare och säljare.

Vi tar hand om dig hela vägen genom säljprocessen när vi ska sälja din bil i Stockholm, så att din bil tas väl omhand och att den nya ägaren till din bil kan känna sig trygg i sin köpprocess. Enkelt, tryggt och smidigt http://www.reco.se/svenska-motorkompaniet

 

Välkommen in med din bil för fri värdering och fritt test!

 

Hur går det till?

Kom in till oss så fort du börjar fundera på att sälja bil i Stockholm eller Huddinge. Ju fortare du lämnar in din bil till oss desto snabbare kommer den ut på nätet och blir säljbar. Vi gör en värdering av din bil och testar den helt utan kostnad. Därefter tvättas den och läggs ut för försäljning på nätet. När bilen är såld kontaktar vi dig och du har dina pengar på ditt konto inom 5 bankdagar. Ett enkelt, tryggt och smidigt sätt att sälja bil i Stockholm!

Vi erbjuder även försäljningsuppdrag på företagsbilar, transportbilar, motorcyklar och släp samt andra fordon till optimerade finansieringsupplägg och garantier. Vi utför även underhåll, service och reparationer via vår stora Mekonomen-verkstad. När det är dags att sälja bil i Stockholm lämnar du in din bil till oss så säljer vi den åt dig. Enkelt, tryggt och smidigt.

Vänder du dig till oss för att sälja bil i Stockholm har du även möjlighet att ta del av vår långa erfarenhet. Oavsett vilken situation eller fas i livet som du befinner dig i så hjälper vi dig, precis som vi hjälpt de tusentals nöjda kunder vi haft sedan starten för 18 år sedan. Vi strävar efter att göra det så enkelt och tryggt för dig som bilägare att sälja bil i Stockholm och Huddinge via oss både som privatperson och företagare. Enkelt, tryggt och smidigt!