Svenska Motorkompaniet

  1. SMK
  2. /
  3. Förmedling

Förmedling – Vi säljer bilen åt dig!

Det finns många fördelar med att låta din bil förmedlas genom oss.

Du kan tjäna mellan 10 000-30 000kr mer än vid ett vanligt inbyte genom att använda tjänsten Vi säljer bilen åt dig!

Vi tar hand om alla intressenter som i lugn och ro kan titta och undersöka din bil. Vi besvarar eventuella frågor och funderingar kring din bil genom underlag från dig som ägare. Genom vår långa erfarenhet och att vi har tillgång till flertalet databaser leder vi intressenterna i säljprocessen. Du slipper även en prisdiskussion med intressenterna, vilket är en uppskattad del av tjänsten.

Vi erbjuder finansiering till våra kunder och diskuterar fram en lösning på bilar i eventuellt inbyte, vilket resulterar i snabbare avslut än vid “privat” försäljning. Läs mer under Finansiering.

Vi erbjuder garantier och har tagit fram en AutoConceptgaranti, vilket våra köpande kunder uppskattar och som inte kan tecknas vid privat försäljning. Läs mer under Garantier.

Du slipper administrera och lägga ut annonser, vara telefonvakt, boka tider med okända spekulanter som ibland inte dyker upp eller ska pruta på försäljningspriset.

Vi har en stor kundkrets. Vårt gedigna och breda kontaktnät är väl inarbetat under många år och kundkretsen är stor varför våra kunder återkommer till oss år efter år. Både som nöjda köpare och säljare.

Vi tar hand om dig hela vägen genom säljprocessen så att din bil tas väl omhand och att den nya ägaren till din bil kan känna sig trygg i sin köpprocess. Enkelt, tryggt och smidigt http://www.reco.se/svenska-motorkompaniet

 

Välkommen in med din bil för fri värdering och fri test!

 

Hur går det till?

Kom ner till oss så fort du får säljtankar gällande din bil. Ju fortare du lämnar in din bil till oss desto snabbare kommer den ut på nätet och blir säljbar. Vi gör en värdering och testar din bil helt utan kostnad. Därefter tvättas den och läggs ut på nätet. När bilen är såld kontaktar vi dig och du har dina pengar på ditt konto inom 5 bankdagar. Enkelt, tryggt och smidigt!

Vi erbjuder även försäljningsuppdrag på företagsbilar, transportbilar, motorcyklar och släp samt andra fordon till optimerade finansieringsupplägg och garantier. Vi utför även underhåll, service och reparationer via vår stora Mekonomen-verkstad. När det är dags att sälja din bil lämnar du in din bil till oss så säljer vi den åt dig. Enkelt, tryggt och smidigt.

Vänder du dig till oss för att sälja din bil har du även möjlighet att ta del av vår långa erfarenhet. Oavsett vilken situation eller fas i livet som du befinner dig i så hjälper vi dig, precis som vi hjälpt de tusentals nöjda kunder vi haft sedan starten för 18 år sedan. Vi strävar efter att göra det så enkelt och tryggt för dig som bilägare att sälja din bil via oss både som privatperson och företagare. Enkelt, tryggt och smidigt!