Svenska Motorkompaniet

  1. SMK
  2. /
  3. Sälja

Kontakta oss för en gratis värdering

12 + 8 =

Vår försäljningsmetod är enkel

Vi fräschar upp din bil och säljer den till ett mycket bättre pris än du annars skulle få för ett vanligt inbyte. Det betyder att du kan tjäna mer än 10 000 – 30 000 kr mer för din bil.

Enkelt, tryggt och smidigt

Vi vet hur stressigt det kan vara att planera, bestämma tidpunkt för visning och samtidigt visa upp en säljbar bil på vardagskvällar och helger för intresserade köpare. Därför är vårt koncept ett enkelt, tryggt och smidigt sätt för dig att förenkla din vardag. Vi går igenom din bil och gemensamt kommer vi fram till ett värde som du är nöjd med. Skulle vi inte sälja din bil, kostar det dig inget.

Din bil kommer att ställas ut i vår välbesökta bilhall och marknadsföras via våra kanaler. Köparna kommer till oss för vår erfarenhet och goda ryktes skull, se RECO.se. Vi erbjuder garanti och olika finansieringslösningar för kunden på din bil som gör att de känner sig trygga, precis som vi hoppas att du också ska göra.

Om du funderar på att byta bil så innebär det att du behöver göra två affärer samtidigt, du ska både sälja din befintliga bil och köpa en ny bil. Vi gör vårt yttersta för att du ska få så bra betalt för din bil som möjligt. Vi kan hjälpa dig att sälja din bil till ett bättre pris än vad du kan få om du säljer den privat eller lämnar den som en delbetalning vid ett inbyte. Det beror på att vi tar inbyten, har förmånliga garanti- och finansieringslösningar, vilket underlättar för kunden vid sitt bilköp.

Vårt unika läge utmed Huddingevägen och det faktum att vi sålt över 7000 bilar innebär att vi byggt upp ett stort förtroende som en genuin, trygg och seriös fordonshandlare. Vi har genom hårt arbete skapat ett jämt flöde av hundratals seriösa bilspekulanter varje vecka. Det är inte bara du som säljare som kan dra nytta av dessa fördelar utan också köparen av din bil.