1. SMK
  2. /
  3. Sälja

Kontakta oss för en gratis värdering

13 + 13 =

Låt oss sälja din bil i Stockholm!

Vi fräschar upp bilen och kan sälja din bil i Stockholm till ett mycket bättre pris än du annars skulle fått för ett vanligt inbyte. Det betyder att du kan tjäna mer än 10 000–30 000 kr mer på din bil genom att låta oss förmedla den.

Sälj din bil enkelt, tryggt och smidigt

Vi vet hur stressigt det kan vara att planera, bestämma tidpunkt för visning och samtidigt visa upp en säljbar bil på vardagskvällar och helger för intresserade köpare när du ska sälja bil i Stockholm. Därför är vårt koncept ett enkelt, tryggt och smidigt sätt för dig att förenkla din vardag. Vi går igenom din bil och gemensamt kommer vi fram till ett värde som du är nöjd med. Skulle vi inte sälja din bil i Stockholm kostar det dig inget.

Din bil kommer att ställas ut i vår välbesökta bilhall och marknadsföras via våra kanaler när vi ska sälja din bil i Stockholm. Köparna kommer till oss för vår erfarenhet och goda ryktes skull, vilket recensioner på RECO.se visar. Vi erbjuder garanti och olika finansieringslösningar för kunden på din bil som gör att de känner sig trygga, precis som vi hoppas att du också ska göra när vi förmedlar din bil i Stockholm.

Om du funderar på att byta bil så innebär det att du behöver göra två affärer samtidigt, du ska både sälja din bil i Stockholm och köpa en ny bil. Vi gör vårt yttersta för att du ska få så bra betalt som möjligt när du säljer din bil. Vi kan hjälpa dig att sälja din bil i Stockholm till ett bättre pris än vad du kan få om du säljer den privat eller lämnar den som en delbetalning vid ett inbyte. Det beror på att vi tar inbyten, har förmånliga garanti- och finansieringslösningar, vilket underlättar för kunden vid sitt bilköp.

Vårt unika läge utmed Huddingevägen och det faktum att vi sålt över 7000 bilar i Stockholm innebär att vi byggt upp ett stort förtroende som en genuin, trygg och seriös fordonshandlare. Vi har genom hårt arbete skapat ett jämt flöde av hundratals seriösa bilspekulanter varje vecka. Det är inte bara du som vill sälja bil i Stockholm som kan dra nytta av dessa fördelar utan också köparen av din bil.