1. SMK
  2. /
  3. Sälja
  4. /
  5. Finansiering

Finansiering – en viktig del!

Vare sig du köper en ny eller begagnad bil, privat eller behöver investera till företagets vagnspark, är finansieringen en viktig del. Genom Svenska Motorkompaniet får du alltid en skräddarsydd finansiering som är optimalt anpassad till just dina förutsättningar, behov och önskemål. Genom vårt samarbete med DNB Finans och Nordea finans har vi goda möjligheter att ge dig det ekonomiska svängrum du behöver.

Privatkunder

Vi tycker att det skall vara enkelt för dig som kund att köpa bil i Stockholm. Hela affären hanteras därför av din säljare direkt på Svenska Motorkompaniet och i samband med ditt bilköp går ni igenom de alternativ som finns och finner tillsammans en optimal lösning med din finansiering av din nya bil.

Företagskunder

Rätt inköpspris är viktigt, men vi har under åren hjälpt våra företagskunder att titta närmare på totalkostnaden under hela innehavstiden för sina fordon. Som företagskund erbjuder vi dig hjälp med att ta fram det optimala upplägget för att ägandet och den löpande driften ska bli så fördelaktigt som möjlig.

Vi har speciellt utbildad personal med lång erfarenhet inom finansieringsoptimering, leasingupplägg och den löpande driften av en vagnpark. De kan vägleda dig som företagskund i de flesta frågor kring transport- eller tjänstebilar.
Till företag med fler bilar kan vi erbjuda hjälp med att arbeta fram ramavtal tillsammans med oss och DNB eller Nordea Finans.