1. SMK
  2. /
  3. Sälja
  4. /
  5. Sälja bil i Stockholm

Sälja bil i Stockholm – vår specialitet

 

När du funderar på att sälja bil i Stockholm – kontakta oss. Vi gör alltid bilaffären enkel, trygg och smidig. Det gäller både dig som ska sälja bil och dig som vill köpa en bil av oss på Svenska Motorkompaniet i Huddinge. Vi är bilmäklare med lång erfarenhet och har en sann passion för bilar och fordon.

 

Din lokala bilhandlare när du ska sälja bil i Stockholm

Vi säljer både personbilar och tjänstebilar, och är alltid intresserade av att köpa in bra, begagnade bilar till vår stora bilhall på Huddingevägen. Förutom att sälja bil i Stockholm säljer vi även mopedbilar av märket Aixam, det ledande varumärket för mopedbilar i Europa.

Vi vet att det kan vara stressigt att sälja bil i Stockholm. I en stor stad finns många människor som vill köpa eller byta bil, och den privata bilmarknaden kan kännas som en djungel. Det finns också många bra eller mindre bra bilhandlare att vända sig till. När du kommer till oss på Svenska Motorkompaniet i Huddinge kan du vara säker på att vara i trygga händer. Vi har funnits i över 20 år och har många nöjda och återkommande kunder som överlåter sin bilförsäljning i Stockholm till oss.

Vi har många goda recensioner på Reco.se och kan erbjuda köpare bra garantier och hjälp med finansiering när vi säljer bil i Stockholm.

 

Det ska vara lätt att köpa och sälja bilar

Sälj din bil i Stockholm till oss, eller låt oss förmedla den åt dig. Vi har sålt över 10 000 bilar och vet hur man utformar bilannonser på bästa sätt, hur man hittar rätt köpare och vi gör alltid en korrekt och rättvis värdering av din bil. 

Efter värderingen går vi igenom bilen och rekonditionerar den för att visa upp den från sin bästa sida på bilderna i våra annonser. När man ska sälja bil i Stockholm ställs höga krav på både bilder och text i annonserna för att fånga intressenternas blickar. Vi vet hur man gör det!

Vi har ett professionellt och välkomnande bemötande gentemot alla kunder och intressenter som kommer in eller hör av sig om din bil, och vi sköter allt från att informera eventuella köpare om bilen till att ha hand om provkörningar och bud på bilen.

Vi kan sälja din bil i Stockholm utan att du behöver göra mer än att ge oss nycklarna. När affären är klar får du pengarna på kontot och kan gå vidare i livet – eller kanske köpa en ny bil när du ändå är hos oss? Välkommen in!