1. SMK
  2. /
  3. Sälja
  4. /
  5. Sälja bil i Huddinge

Sälja bil i Huddinge – Stockholms bilmetropol!

När du bestämmer dig för att sälja bil i Huddinge är du inte den första, enda eller sista. Huddinge har en historia av bilar som går tillbaka till mitten av 1900-talet. Ta till exempel Kungens Kurva – som fick sitt namn av att kung Gustav V körde sin Cadillac i diket här i september 1946. Idag finns ett 20 tal bilhandlare som säljer bil i Huddinge – och Svenska Motorkompaniet är en av de största!

 

Därför ska du sälja bil i Huddinge

På Svenska Motorkompaniet i Huddinge, eller på Huddingevägen 305 för att vara exakt, möts du alltid av våra engagerade bilhandlare – oavsett om du kommer in för att sälja bil eller köpa en av våra många bra begagnade bilar i vår bilhall.

Här kan du känna dig trygg med att få en korrekt värdering och bra pris för din bil, och att du alltid är med på vad som händer i försäljningen. För oss är det viktigt att kunderna känner sig både trygga och nöjda med sin bilaffär, både som säljare eller köpare.

Vi har sålt bilar i Huddinge i över 20 år, men självklart är du välkommen in till oss var i länet du än bor. Vi kan hjälpa dig att sälja bil i Huddinge även om du befinner dig någon annanstans i Stockholm eller en kommun runtomkring, som Tyresö, Botkyrka eller Haninge.

 

Att sälja bil i Huddinge är vår passion

Vi älskar bilar och fordon – och familjen Céwe tävlar dessutom i båtracing. Förutom att vi kan hjälpa dig sälja bil i Huddinge eller hitta en ny, begagnad bil i vår bilhall, så har vi också en bilverkstad och rekondhall. Vi är också auktoriserade återförsäljare av Aixam mopedbilar som är ett ledande märke i Europa. Tveka inte att komma in till oss vad du än behöver i bilväg. Vi hjälper dig med allt från att sälja bil i Huddinge till att byta däck på din mopedbil.

Välkommen in!