1. SMK
  2. /
  3. Sälja
  4. /
  5. Så går det till

Så går det till när vi ska sälja din bil i Stockholm

 

1. Värdering

Din bil testas och värderas av vår personal. Sedan kommer vi tillsammans överens om ett marknadsmässigt försäljningspris och upprättar ett Försäljningsavtal. Här är det tydligt angivet den fasta summa du kommer att få vid försäljning. Vi får nycklar och handlingar så att vi kan sälja din bil i Stockholm.

2. Rekonditionering

Din bil får en rejäl in- och utvändig uppfräschning av våra duktiga ”rekondare”, vilket lyfter intrycket och attraktionskraften, inte minst inför fotograferingen.

3. Fotografering

Vi tar högupplösta bilder på din bil, så att den ser så attraktiv och tilltalande ut som möjligt i annonserna vi lägger ut när vi ska sälja din bil i Stockholm eller Huddinge.

4. Marknadsföring

Vi marknadsför din bil via våra väl inarbetade kanaler på internet samt ställer ut den i vår utställningshall med flera hundra besökande kunder varje vecka. 

5. Kundvisningar

Vi tar hand om alla intressenter. Vi visar upp bilen och svarar på alla frågor. Du slipper alla diskussioner om skick och pris samt möten och provkörningar.

6. Försäljning

Vi sköter hela affären med avtalsskrivning, garantier, finansieringar och leverans. När detta är klart  får du dina pengar. Enkelt, tryggt och smidigt för dig som säljer bil i Stockholm och den som köper din bil. Ring, maila eller kom förbi oss på en kopp kaffe, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i din sälja bil i Stockholm och Huddinge.