Svenska Motorkompaniet

  1. SMK
  2. /
  3. Sälja
  4. /
  5. Så går det till

Så går det till

 

1. Värdering

Din bil testas och värderas av vår personal. Sedan kommer vi tillsammans överens om ett marknadsmässigt försäljningspris och upprättar ett Försäljningsavtal. Här är det tydligt angivet den fasta summa du kommer att få vid försäljning. Vi får nycklar och handlingar.

2. Rekonditionering

Din bil får en rejäl in- och utvändig uppfräschning av våra duktiga ”rekondare”, vilket lyfter intrycket och attraktionskraften, inte minst för fotograferingen.

3. Fotografering

Vi tar högupplösta fotografier på din bil, så att den ser attraktiv och tilltalande ut i annonserna.

4. Marknadsföring

Vi marknadsför din bil via våra väl inarbetade kanaler på internet och ställer den i vår utställningshall med flera hundra besökande kunder varje vecka. 

5. Kundvisningar

Vi tar hand om alla intressenter. Vi visar upp bilen och svarar på alla frågor. Du slipper alla diskussioner om skick och pris samt möten.

6. Försäljning

Vi sköter hela affären som avtalsskrivning, garantier, finansieringar och leverans. När detta är klart  får du dina pengar. Enkelt, tryggt och smidigt för dig och den som köper din bil. Ring, maila eller kom förbi på en kopp kaffe, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i din bilaffär.