1. SMK
  2. /
  3. Verkstad
  4. /
  5. Om oss
Kvinna som jobbar på Mekonomen

Om oss

Mekonomen Bilverkstad i Huddinge AB, kallat MBV Huddinge, startades hösten 2009 och är en privatägd fullserviceverkstad inom Mekonomenfamiljen. Verksamheten bedrivs i nyrenoverade lokaler på Dalhemsvägen 45 i Storängens industriområde bakom Huddinge Centrum. 

Utöver löpande service och reparationer använder sig vår bilverkstad i Huddinge även av den senaste framvagnstekniken för framvagnsinställningar. Vår personal är certifierade för att utföra AC-service på de flesta bilmodeller som finns idag och har över 15 års erfarenhet av detta.

Sedan starten har verksamheten växt fort till att idag ha 6 stycken verkstadstekniker med olika spetskompetens på heltid för att kunna tillgodose efterfrågan hos våra kunder. I vår bilverkstad i Huddinge kan du som kund få hjälp med det mesta som rör din bil för att den ska fungera så bra som det bara är möjligt. 

Läs mer här på hemsidan om vad vi kan hjälpa dig med eller kontakta oss för ett kostnadsförslag för ett specifikt arbete. Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna vända dig till oss med din bil och få ta del av både vårt kunnande och vår höga servicegrad. 
Det är därför vi finns på vår bilverkstad i Huddinge.

Välkommen in!