1. SMK
  2. /
  3. Verkstad
  4. /
  5. Kompetens
Kvinna som jobbar på Mekonomen.

Vi har gedigen kompetens

 Vår duktiga personal jobbar hårt för att du som kund ska kunna få den bästa servicen och tillgång till en gedigen kompetens när du lämnar in din bil till oss. Utvecklingen inom bilindustrin idag går fort och våra bilar blir mer och mer avancerade för varje modell som lanseras.

Därför utbildar vi oss löpande inom den senaste tekniken för att vara i fas med de bilar, utrustning och hjälpmedel som finns på marknaden från år till år. Hos oss har personalen olika spetskompetens som tillsammans skapar den bredd som behövs idag för att kunna möta våra kunders behov.

Vi använder oss bland annat av den senaste framvagnstekniken för att utföra framvagnsinställningar. Detta gör att din bil får optimal inställning av däcken vilket resulterar i att de inte slits snett och att driftskostnaderna förbättras.

Vi är också certifierade för att utföra AC-service och har spetskompetens inom detta område med lång erfarenhet. Vår verkstadschef drev tidigare Huddinge AC-Service i 15 år. Tillsammans med sin personal servar och lagar han AC-anläggningar på de flesta bilmodeller på våra vägar idag. Allt från person- och arbetsbilar till italienska fullblod.

Läs mer om våra tjänster under Servicemeny eller kontakta oss direkt så lovar vi att ge dig och din bil bästa tänkbara service.